Телефон :
051 783 265
Радно вријеме :
ПОН - ПЕТ 05:30-16:00У Јавној установи Дјечији вртић „Лариса Шугић“ Котор Варош данас је објављен оглас за пријем дјеце у радној 2017/2018. години. Оглас остаје отворен до попуне капацитета, а најмање 30 дана од дана објављивања на огласној табли вртића. О пријему дјеце по Огласу одлучиће комисија коју именује Управни одбор на приједлог директора вртића а резултати огласа ће бити објављени до 1. септембра 2017. године.

„Ове године смо проширили капацитете вртића за једну просторију коју смо адаптирали у анексу зграде Центра за културу, спорт и информисање тако да тренутно имамо простора за шест васпитних група и 140 дјеце. Припремили смо неколико пројектних приједлога које смо послали донаторима за побољшање услова боравка дјеце у вртићу и за проширење капацитета а очекујемо и помоћ општине Котор Варош из средстава предвиђених за капиталне инвестиције“ – рекао је Младен Тепић, в.д. директора ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“ Котор Варош.

Цијена боравка дјеце у которварошком вртићу је 120 КМ за редовну и 130 КМ за јасличку групу. Текст огласа можете погледати у наставку.

(Извор : centarzakulturukv.com)

Цара Душана 10, 78220 Котор Варош, РС, БиХ