Телефон :
051 783 265
Радно вријеме :
ПОН - ПЕТ 05:30-16:00

ntc.jpg

Радионице осмишљене од стране аутора програма "НТЦ систем учења" др Ранка Рајовића стижу у Котор Варош. Ранко Рајовић је члан Комитета свјетске Менсе за даровиту дјецу и сарадник УНИЦЕФ-а за рано образовање а радионице које је осмислио проводе сертификовани предавачи (учитељи, васпитачи, стручни сарадници).

За родитеље, васпитаче, наставнике и све заинтересоване, у четвртак, 19.04. у 16:30 у просторијама ЈУ Дјечији вртић "Лариса Шугић" у Котор Варошу одржаће се презентација НТЦ система учења.

"Све присутне ћемо упознати са НТЦ програмом који је за кратко вријеме постао број 1 програм за развој креативности и логичког мишљења у Европи" - објављено је на фејсбук страници Оксфорд едукационог центра из Бања Луке који проводи ове радионице широм Републике Српске.

Како изгедају НТЦ радионице, који су бенефити учења помоћу НТЦ метода и техника, те како ће изгледати први циклус радионица присутне ће упознати Јелена Незировић, координатор НТЦ система учања. Улаз је бесплатан. Пријаве су обавезне и можете се пријавити на маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на њиховој званичној фејсбук страници.

"Посјетите нас, нека се знање заврти кроз игру!" - поручили су из Оксфорд едукационог центра из Бања Луке.

Цара Душана 10, 78220 Котор Варош, РС, БиХ