Телефон :
051 783 265
Радно вријеме :
ПОН - ПЕТ 05:30-16:00

anketa.png

Поштовани родитељи, у току су припреме за отварање вртића од понедјељка 01. јуна 2020. године. Од Штаба за ванредне ситуације општине Котор Варош смо добили задужење да анкетирамо родитеље како би изашли у сусрет онима који су запослени и немају другу могућност за чување дјеце.

 

Молимо Вас да у складу са упутством које је сачинио Институт за јавно здравство РС одговорите на питања из упитника, а писану изјаву да су оба родитеља запослена те да не постоји друга могућност збрињавања дјетета ћете попунити након што дијете буде примљено у установу.

Подсјећамо Вас да је Институт за јавно здравство РС сачинио списак мјера којих се требамо придржавати, мјере ће се налазити на објекту вртића а овдје ћемо издвојити пар најбитнијих :
- рад ће се организовати у мањим групама (до 10 дјеце у групи, укупно 70 у установи)
- родитељи/старатељи не улазе у установу, осим у крајњој нужди, већ долазе до улаза при чему задржавају дистанцу 2 метра а дијете преузима васпитач испред објекта
- обавезна је употреба маски код запослених и код родитеља
- код доласка дјеце у установу вршиће се тријажа за симптоме заразних болести и мјерење температуре бесконтактним топломјером

Детаљније мјере и активности добићете приликом довођења дјетета у вртић...Хвала на сарадњи...

УПИТНИК

ДОКУМЕНТИ

Цара Душана 10, 78220 Котор Варош, РС, БиХ