Телефон :
051 783 265
Радно вријеме :
ПОН - ПЕТ 05:30-16:00
vrtic рекон.jpg
 
Европска унија ће у оквиру пројекта “Анализа инфраструктурних потреба образовних институција у БиХ”, финансирати реконструкцију вртића у Kотор Варошу. ЈУ Дјечији вртић “Лариса Шугић” је након селекције одабран међу 20 вртића у БиХ који ће учествовати у пројекту.
Циљ пројекта је побољшати приступ квалитетном образовању и обуци у Босни и Херцеговини, кроз побољшање инфраструктуре у одабраним предшколским установама. Максимални износ по једном пројекту износи 100 хиљада еура.
“Први приоритет у пројекту је потпуна реконструкција кухиње и подова, затим замјена крова и фасаде до одобреног износа. Имали смо двије посјете инжењера из овлаштене пројектантске куће која ће процијенити вриједност радова и припремити документацију за расписивање тендера до краја године како би се наредне године могло приступити извођењу радова” – изјавио је Младен Тепић, директор вртића.
Треба истаћи да су пројектним активностима координисали у оквиру Радне групе представници свих образовних власти у Босни и Херцеговини.

Цара Душана 10, 78220 Котор Варош, РС, БиХ