Телефон :
051 783 265
Радно вријеме :
ПОН - ПЕТ 05:30-16:00

za vijest.jpg

Дјеца и васпитачи из старије вртићке групе која бораве у ЈУ Дјечији вртић "Лариса Шугић" Котор Варош посјетили су данас ЈУ Дјечији вртић "Невен" из Челинца. Домаћини из вртића у Челинцу су за ову прилику припремили пригодан програм те организовали забавне игре у дворишту и на крају су заједно ручали у објекту вртића.

"Сваке године у нашем вртићу, у част прољећа дјеца заједно са васпитачима припреме свечаност на којој покажу шта су научили у овом лијепом годишњем добу. У част другара из Котор Вароша које смо угостили наша дјеца су извела пригодан програм и показала своје рецитаторске и глумачке способности" - ријечи су Милована Вујичића, директора ЈУ Дјечији вртић "Невен" Челинац.

Из Которварошког вртића су најавили да ће сличну посјету организовати и у Котор Варошу.

"Захваљујем се запосленима у вртићу у Челинцу на добродошлици и очекујемо да нас посјете у септембру у Котор Варошу. Дјеца су задовољна посјетом, за њих је ово несвакидашњи доживљај и одлична прилика да се друже а сарадња два вртића је добра ради размјене искустава" - изјавио је Младен Тепић, в.д. директора ЈУ Дјечији вртић "Лариса Шугић" Котор Варош.

Цара Душана 10, 78220 Котор Варош, РС, БиХ