Телефон :
051 783 265
Радно вријеме :
ПОН - ПЕТ 05:30-16:00

vrtic.jpg

У складу са одлуком општинског Штаба за ванредне ситуације врата которварошког вртића су од јутрос отворена за малишане које су родитељи пријавили претходних дана да бораве у вртићу. Након чишћења и дезинфекције дворишта и тестирања запослених радника примљено је укупно 86 малишана који су распоређени у 6 васпитних група.

"Сви родитељи су приликом доласка потписали изјаву у којој потврђују да немају другу могућност чувања дјеце те да они нити чланови њихових породица немају потвђену инфекцију корона вируса" - изјавио је Младен Тепић, директор вртића.

Због препорука Института за јавно здравље РС уведена су нова правила а једно од њих је да је родитељима забрањен улазак у објекат а дјецу преузимају дежурни радници на улазу у гардеробу.

 Од сутра ће родитељи дјецу доводити до дежурне васпитачице у средњој гардероби до пола седам а у периоду од 6:30 - 8:20 часова дјеца ће бити примана у својим гардеробама гдје ће им бити мјерена температура, обување и прање руку поручили су из ЈУ Дјечији вртић "Лариса Шугић" Котор Варош.

Цара Душана 10, 78220 Котор Варош, РС, БиХ